Gülsoy'dan Hunat Çarşısı'nda korona virüs denetimi

Korona virüs ile mücadele kapsamında Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte Hunat Çarşısı'nda denetimlerde bulundu. Maske, mesafe ve temizlik konusunda iş yerlerini tek tek dolaşarak hatırlatmalarda bulunan Başkan Gülsoy, Kontrollü Sosyal Hayat Çalışma Rehberi ve sosyal mesafe broşürleri dağıttı.

Gülsoy'dan Hunat Çarşısı'nda korona virüs denetimi

Çok sayıda esnafın hizmet verdiği Hunat Çarşısı’nda iş yeri sahiplerine, “Virüsü değil, sağlığımız için birlikte hareket etmeyi yayalım” diyen Başkan Gülsoy, “Yaptığımız bu denetimler ve alınan tüm önlemler hepimizin sağlığı için. Kurallara uymak topluma karşı sorumluluğumuzdur. Şehrimizde artan vaka sayıları nedeniyle hatırlatmalarda bulunuyoruz. Her şeyin başı sağlık. Amacımız ikazlarda bulunmak. Kurallara uyar, tedbirlerimizi alırsak el birliği ile salgının yayılmasını azaltabiliriz. Lütfen kurallara uyalım, uymayanları da uyaralım” dedi.

Denetimlerde kafe ve benzeri mekanları da müdürlük yetkilileriyle denetleyen Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin de, “Hijyen kuralları konusunda yeme-içme mekanlarında denetimlerimiz aralıksız sürüyor. Maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında iş yerlerimizi daha dikkatli olmaları yönünde uyarıyoruz. Halkın yoğun olduğu mekanlarda virüsün yayılım hızı daha da artıyor. Denetimlerimizde hem kuralları hatırlatıyor hem de bilgilendirmelerimizi sürdürüyoruz. Korana virüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Yaptığımız denetimlerde gördük ki vatandaşlarımız ve iş yerlerimiz kurallara uyuyorlar“ diye konuştu. Kurumsal Haber