Gümüş Erkek Yüzük Modelleri

Takı ve aksesuar denildiğinde akla ilk kadınlar gelse de, marjinal takı tasarımları ortaya çıktıktan sonra takılar erkeklerin de ilgi alanı olmaya başlamıştır.

Gümüş Erkek Yüzük Modelleri

Beylerin genel olarak yüzük parmaklarına ya da serçe parmaklarına taktıkları erkek yüzük modelleri tasarım şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Aksesuar seçimini giyim tarzına göre seçmeye başlayan erkeklerin artmasıyla, gümüş yüzük kullanımı da doğru orantılı olarak artış göstermeye başlamıştır. Yüzük seçiminde herkes için uygun fiyatlı olması en önemli kriterdir. Hem modaya uygun şık bir tasarıma sahip, hem de bütçeye uygun maliyetiyle cep yakmayan yüzükler erkeklerin yüzük alma eğilimini artırmaktadır. Gümüş yüzük alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan birisi yüzük ölçüsüdür. Şayet yüzük denemeden alınacaksa, parmak ölçüsünün bilinmesi gerekir. Hediye olarak alınacak yüzükler için de bu kriter oldukça önemlidir. Hediye edeceğiniz kişinin yüzük ölçüsü hakkında bir fikriniz olmadan alacağınız yüzük değişimle sonlanabilir. Erkek yüzük seçimlerinde öncelikle tercih edeceğiniz yüzük tasarımının, hediye edeceğiniz kişinin karakteriyle uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekir. Giyim tarzı sade olan erkekler için sade tasarımlar, şatafata önem veren erkekler için de işlemeli tasarımlar tercih edilebilir. Sade giyinmeyi seven erkeklere hediye edilecek yüzük tasarımları işlemelerden uzak olmalıdır. Erkek gümüş yüzükler mineli, taşlı, taşsız, el işçilikli ve kişiye özel olmak üzere farklı seçeneklerden oluşmaktadır. Mortaki.com en kaliteli erkek yüzük seçeneklerini uygun fiyat seçenekleriyle beylerin beğenisine sunuyor!

Kişiye Özel Erkek Yüzük Seçenekleri

Hayatınızda önemli bir yere sahip olan sevdiklerinize, en az onlar kadar değerli bir hediye vermek istiyorsanız kişiye özel yüzük seçenekleri en doğru tercih olacaktır. Sevdiklerinize kendilerini çok daha değerli hissettirecek kişiye özel üretim yüzükler, hazır yüzüklere göre biraz daha pahalı olsa da nesilden nesile aktarılabilecek oldukça kıymetli bir takı halini alacaktır. Her ne kadar aklınızda bir takı tasarım fikri olsa da, vitrinleri tek tek dolaştığınız halde aradığınızı bulamama ihtimaliniz de yüksektir. Hayalinizdeki takıya sahip olmanızı kolaylaştıran kişiye özel üretim yüzükler, sahip olduğu kişiye paha biçilemez bir mutluluk yaşatacaktır. Mortakı, hayalinizdeki yüzüğün fotoğrafını ya da amatör çizimini gönderdiğiniz takdirde tercih edeceğiniz işleme ve taş cinsine göre hayalinizdeki yüzüğe kavuşmanıza yardımcı oluyor! Kişiye özel tasarımlar, isimli yüzüklerle karıştırılmamalıdır. Kişiye özel üretim, standart yüzük tasarımlarına yapılan isim çalışmasından çok daha farklıdır. Hayalinizdeki yüzük taşlı, işlemeli ya da sade ise bunu çizim olarak ya da fotoğraf olarak Mortakı ile paylaştığınız takdirde sadekarlar tarafından istediğiniz model ortaya çıkarılır ve beğeninize sunulur. Sadece yüzük değil; pırlanta küpe, pırlanta bileklik de tasarım öneriniz doğrultusunda alanında uzman kişilerce Mortakı aracılığıyla hazırlanıp tarafınıza ulaştırılır. Hem kişiye özel hem de ucuz yüzük arayanlar, isim yüzük modellerini tercih edebilirler.