Haberimiz Ses Getirdi!

Dün yayımlamış olduğumuz ve Cumhuriyet Meydanı ve çevresindeki kaldırım taşlarının kırılmış, sökülmüş haline dikkat çektiğimiz haberimiz karşılık buldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Haberimiz Ses Getirdi!

Cumhuriyet Meydanı bölgesindeki kaldırım taşlarının kırık ve yapısal olarak bozulmuş olmasının vatandaşlara zor anlar yaşattığına dair WhatsApp ihbar hattımıza gelen görüntüler ses getirdi.

Vatandaşlar İçin Risk Oluşturuyordu!

Özellikle sökülmüş veya kırık halde bulunan taşlar yaşlı ve bebek arabalı vatandaşlar için risk oluşturuyordu. Belediye ekipleri tamirat yapsa da ağır tonajlı araçların sürekli olarak yaya yollarına çıkması sebebiyle çalışmaların kısa süreli neticeler verdiğini belirten vatandaşlar yetkilerden çözüm beklediklerini ifade etmişti. Belediye ekipleri öğle saatlerinde kırık ve yapısal olarak bozulmuş noktaları tespit ederek çalışmalarına yeniden başladı. 

Haberimiz Ses Getirdi- Tamiratlar Başladı!

Onarım Sürüyor!

Cumhuriyet Meydanı bölgesinde yer alan ve yapısal olarak bozulmuş yürümeyi güçleştiren yaya yolları ile ilgili Kayseri Anadolu Haber'in gündeme getirdiği konuya çok sayıda vatandaş da yorumda bulunarak şikayetini dile getirdi. Belediye ekipleri de tamirat gerçekleştirmek için yeniden çalışmalara başladı. Ekipler dubalar ile belirledikleri noktaları onararak, yapısal bozuklukları gideriyor. Çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Sizde karşılaştığınız bu gibi sorunlarla ilgili 0554 008 51 13 numaralı ihbar hattımıza mesajlarınızı iletebilirsiniz.