Kayseri Anadolu Haber
www.kayserianadoluhaber.com.tr
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Kayseri Anadolu Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.
Kurban Bayramı’nın ilk günü pişirilen bir gelenek haline gelen kavurma yemeğinin tarifi gündeme geldi. Kavurma pişirirken etini yumuşak ve daha lezzetli hale getirmek isteyenler ‘Soda’ yöntemini kullanıyor. Peki, sodalı Kavurma nasıl yapılır? Detaylar Kayseri Anadolu Haber’de…
Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Gönülalan, etlerin derin dondurucular yerine, kavurma yaparak saklanmasının hem daha sağlıklı hem daha ekonomik hem de daha hijyenik bir yöntem olduğunu söyledi.