Hac heyecanı başlıyor - Kura sonuçları açıklanıyor tarih ne zaman?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, 2025 yılında hac ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için kayıt yenileme başvuru süreci geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Diyanet tarafından ön kayıtların tamamlanmasının ardından hac kurası çekilişi gerçekleşiyor. Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Hac heyecanı başlıyor - Kura sonuçları açıklanıyor tarih ne zaman?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, 2025 yılında hac ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için kayıt yenileme başvuru süreci geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Başvuruların sona ermesinin ardından, hacı adayları gözlerini kura takvimine çevirdi. Her yıl olduğu gibi, Diyanet tarafından ön kayıtların tamamlanmasının ardından hac kurası çekilişi gerçekleşiyor.

Hac heyecanı başlıyor - Kura sonuçları açıklanıyor tarih ne zaman?

2025 yılı hac kuralarının çekileceği tarih açıklandı. Hac kura sonuçları, 31 Ekim Perşembe günü saat 21:00’den itibaren e-devlet sistemi üzerinden (türkiye.gov.tr) öğrenilebilecek. Kura çekimi sonucunda kesin kayıt yaptırmaya hak kazananlar için kayıtlar, 4 Kasım’da başlayacak.

Hac turu fiyatları da belli oldu. İki kişilik odada konaklama için fiyat 28.500 SAR, üç kişilik odada 26.500 SAR, dört kişilik odada ise 24.500 SAR olarak belirlendi.

Hacı adayları, kura sonuçlarını öğrenmelerinin ardından kesin kayıt işlemlerini belirtilen tarihler arasında tamamlayarak hac ibadetine bir adım daha yaklaşmış olacaklar.