Hacı Sabancı'nın gayrimeşru çocuğu olduğu iddialarına açıklama geldi!

Hacı Sabancı'nın F.D isimli bir kadından oğlu olduğu ve DNA sonuçlarının eşleştiği iddia edildi. Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu'dan açıklama geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Hacı Sabancı'nın gayrimeşru çocuğu olduğu iddialarına açıklama geldi!

Yaz aylarının başında F.D isimli bir kadın 3 yaşındaki oğlunun Hacı Sabancı olduğu belirterek babalık davası açtığı ve bu davanın bugünlerde sonuçlanmasıyla babasının Hacı Sabancı olduğu iddia edildi. Sabancı'nın avukatı Yunus Egemenoğlu iddiaları yalanladı.

Sabah Yazarı Bülent Cankurt bugün yazdığı köşe yazısında DNA incelemesi sonucu U. D isimli çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun kesinleştiğinin konuşulduğunu yazdı. Cankurt, ''DNA incelemesi yapılıp çocuğun Hacı Sabancı'nın nüfusuna geçirilmesini talep etmişti. Bugünlerde sosyete, işte o DNA sonucuyla çalkalanıyor! Sosyetede, DNA incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun kesinleştiği konuşuluyor.'' ifadelerini kullandı.

Hacı Sabancı'nın gayrimeşru çocuğu olduğu iddialarına açıklama geldi!

İddialar doğru değil!

Avukat Yunus Egemenoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 'Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığına dair ileri sürülen iddialar doğru değildir. Mahkemenin böyle bir DNA testi yapılması yönünde kararı da yoktur.' dedi.

Kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu tür haberlerin, müvekkilini ve ailesini hedef aldığını belirten Egemenoğlu, 'Bu tür gerçek dışı iddiaların haber değeri taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız'

Genç iş insanı Hacı Sabancı 2022 yılında Nazlı Kayı ile evlendi. Çiftin Arzu Alara adında kızları bulunuyor.