Hacılar, Gastronomi Günleri'nde yerini aldı!

Başkan Özdoğan, bu yıl ikincisi düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri'ne ve Hacılar'a özgü lezzetlerin görücüye çıkacağı standa tüm vatandaşları davet ederek bilgiler verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Hacılar, Gastronomi Günleri'nde yerini aldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hacılar Belediyesi; bu yıl 4-10 Ekim tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek olan 2'nci Kayseri Gastronomi Günleri'nde yöresel lezzetleriyle, doğal ve organik ürünleriyle yerini alarak damga vuracak. Başkan Özdoğan, Kayseri'nin ve Hacılar'ın lezzetlerini tatmak üzere tüm halkı davet etti.

Başkan Özdoğan, bu organizasyonun Kayseri’nin ve Hacılar'ın tanıtımına büyük katkı sağladığını belirterek şunları söyledi: 
‘Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği bu güzel etkinlikte sizlerle birlikteyiz. Burada Hacılar'a, Kayseri’ye ve ilçelere özgü lezzetler, çeşitli stantlarla sizleri bekliyor. Ayrıca değişik yarışmalar ve şehir dışından gelen stantlarla da ziyaretçilerimize farklı deneyimler sunulacak.’

Hacılar, Gastronomi Günleri'nde yerini aldı!

Başkan Özdoğan'dan vatandaşlara: ‘Bu fırsatı kaçırmayalım’

Başkan Özdoğan, tüm vatandaşları etkinliğe katılmaya davet ederek, ‘4-10 Ekim tarihleri arasında Millet Bahçesi’ne gelip bu güzel lezzetleri tanıma ve tatma fırsatını kaçırmayalım. Bu etkinlik, Kayseri'nin güzelliğini tüm Türkiye’ye tanıtan önemli bir organizasyon. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm halkımızı bu güneşli günde, Millet Bahçesi’nde buluşmaya, gastronomi günlerinde farklı tatları keşfetmeye davet ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Hacılar Belediyesi'nin standı, Kayseri Gastronomi Günleri'nin gerçekleşeceği 4-10 Ekim tarihleri arasında tüm ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek.