Hacılar'da başıboş köpek tepkisi

Hacılar'da üç ay önce kuduz tehlikesi nedeni ile karantinaya alınan Akdam, Yukarı, Yediağaç, Dereboğazı, Yenievler ve Armutluk mahallelerinde başıboş köpek tehlikesinin devam ettiğini ifade eden vatandaşlar, sosyal medyada adeta isyan etti.

Hacılar'da başıboş köpek tepkisi

Sosyal medyada mahallelerinde ki sürü ile gezen başıboş köpeklerin görüntülerini paylaşan Hacılar ilçesi sakinleri, köpeklerin sokakları işgal ettiğini belirterek yetkilileri görev davet etti. Hacıların birçok mahallesinde başıboş köpek sürüleri nedeni ile başka okula giden çocukları olmak üzere ilçe sakinlerinin hergün tehlike ile burun buruna yaşadığına dikkat çeken vatandaşlar, sosyal medya üzerinde yaptıkları paylaşımlar ile sürü sürü sokaklarda gezen köpeklerin görüntülerini paylaştı.
 
Yetkililerin konu ile yeteri kadar ilgilenmediğinden yakınan vatandaşlar, ilçede doktorun olmamasından ve aylardır kuduz tehdidi nedeni ile karantinaya alınan bölgelerde gerekli önlemin alınmadığından yakındılar. Mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlardan büyük çoğunluğu yaptıkları yorumda, yetkililerin konuya duyarsız kaldığının altını çizdiği görüldü. HABER MERKEZİ