Haftanın maçında kazanan yok (2-2)

Birinci Amatör Küme A grubunda 12. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren müsabakada İsmail Okumuşspor ile Kayseri Simya Koleji karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Haftanın maçında kazanan yok (2-2)

Vali Muammer Güler Stadı'nda oynanan müsabakada İsmail Okumuşspor 20. dakikada Melih ile öne geçen tafa oldu. İlk yarı bitmeden Simya Koleji Tugay Taşoluk ile beraberlik golünü buldu ve müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda yine etkili olduğu dakikalarda golü bulan İsmail Okumuşspor, bu kez Furkan Karakaya ile öne geçti. Müsabaka uzun süre İsmail Okumuş üstünlüğü ile devam ederken, 80'de penaltı kazanan Simya Koleji, topun başına geçen kaptan İsmail Aydoğdu ile yeniden beraberliği buldu. 2-2. Bu penaltıya İsmail Okumuş antrenörü Faruk Yıldız'dan büyük itiraz geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 2-2 sona erdi. Lig ikincisi Simya Koleji, puanını 25 yaparken, İsmail Okumuş ise 23'e yükseltti.

STAT: Vali Muammer Güler
HAKEMLER: Suat Alptekin ** Harun Soyeşik ** Nusret Yıldırım **
İ.OKUMUŞ SPOR: Fırat Ayçiçek ** Engin Üçel ** Samet Koçyiğit ** Alihan Kaçan ** Muhammed Raşit ** Yusuf Soysal ** Hüseyin Çakır ** Eren Muslu ** Yusuf Salih *(Dk.40 Mahmut Yazıcı **), Melih Titiz ** Furkan Karakaya **
KAYSERİ SİMYA KOLEJİ: Fehim Çakmak ** Ferhat Yıldırım ** Oğuz Arslan *(Dk.65 Mehmet Deniz **) Alperen Temiztürk ** Umut Akyol * (Dk.40 Halil Eren *) Abdurrahim Çopur ** Kadir Yılmaz ** Tugay Taşoluk ** Tahsin Erarslan ** Kadir Aras ** İsmail Aydoğdu **
GOLLER: Dk. 20 Melih Titiz ve Dk.55 Furkan Karakaya (İsmail Okumuş Spor) Dk.43 Tugay Taşoluk ve Dk.85 – penaltıdan İsmail Aydoğdu (Kayseri Simya Koleji)
KIRMIZI KART: Dk.90 Hüseyin Çakır (İsmail Okumuş Spor)

Muhammed Kösedağ