Haseki Vakfı'nda dikkat çeken ayrıntı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de aile vakfı kuracağını açıklamış ve geçtiğimiz günlerde vakfın kuruluşu gerçekleşmişti. Resmî Gazete 'de yayımlanan ilanda bir detay dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Haseki Vakfı'nda dikkat çeken ayrıntı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki, Haseki Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı ismiyle bir vakıf kurdu.

Vakıf kuruluş kararı Resmî Gazete ’de yayımlanmıştı!

Vakfın kuruluşu resmi olarak tescillendi. Resmî Gazete ‘de yer alan karara göre vakfın vakfedenleri olarak Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki yer aldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda  Vakfa vakfedilen mal varlığının nakit 500 bin TL olduğu bilgisine de yer verildi. Vakfın Yönetim Kurulunda ise Neşe Özhaseki, Şükran Elif Özhaseki Kemaloğlu, Enes Özhaseki, Merve Karaca, Zeynep Yurt yer alıyordu. 

Haseki Vakfı'nda dikkat çeken ayrıntı!

Vakıf sona ererse mal varlığı o vakfa devredilecek!

Vakfın kuruluş kararında yer alan bilgilere göre vakfın sona ermesi halinde vakfın malları ve hakları, borçların tasfiyesinden sonra Seyid Burhaneddin Hz. Hizmet Vakfı'na devredileceği belirtildi.