Hayata umutla sarılış!

Kayseri'de yaşayan halk arasında beyin felci olarak da bilinen serebral palsili Hikmet Ekiz, engelli bireylere umut olmak adına 'Hayata umutla sarılış' isminde kitap yazdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Hayata umutla sarılış!

Kayseri’de yaşayan yüzde 66 engeli bulunan Hikmet Ekiz, engelli bireyler için yaptığı çalışmalarla örnek olmaya devam ediyor. Ekiz bugüne kadar ‘Engel değilsen engelli değilim’ ve ‘Hala umut varken’ isminde iki kısa film çalışması yaparak engelli bireylere umut olurken, yeni kitabı ‘Hayata umutla sarılış’ isminde kitabıyla da takdir topluyor.

Hayata umutla sarılış!

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi doğumul 28 yaşındaki Hikmet Ekiz yüzde 66 engeli bulunan serabral palsili bir birey. Açık Öğretim Fakültesi Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu mezunu Ekiz aynı zamanda Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencisi.
Engelliler üzerine 2 kısa filmi bulunan Ekiz, şimdi de yeni kitabını çıkarmanın heyecanını yaşıyor. Kitabına ‘Hayata umutla sarılış’ ismini veren Ekiz’in eseri, birçok ünlü sitede yayımlanacak.

Eylül ayında kitap fuarında olacağını belirten Ekiz, ‘Engelliler üzerine 2 tane kısa film yazdım. İsimleri ‘Engel değilsen engelli değilim’ ve ‘Hala umut varken’ Şimdi de kitabımı çıkardım. İsmi ‘Hayata umutla sarılış’ Kitabımın ilk bir ayda 100 adet satılması önemli. 100’den bana 120 tane kitap hediye gelecek ben de stant açıp satacağım. Hem daha çok engelli kardeşlerimize ulaşacak hem bir çok ünlü sitelerde yayımlanacak’ dedi.

Kayseri Anadolu Haber’le heyecanını paylaşan Hikmet Ekiz, ‘Bu kitabı okuyan başta engelli kardeşlerim ve diğer insanların umudunu yitirmemesi gerektiğini ve hayatın her şeye rağmen yaşamaya değer olduğunu anlayacaklar. Bu eserde daima hayatta insanların hayatına dokunan umut olan insanların var olduğunu, inanıp azim ettikten sonra başarılmayacak aşılmayacak hiçbir engelin önüne geçemeyeceğini anlayacaklar’ ifadelerini kullandı.