Hayatının en önemli imzasını attı

Kayseri Erciyesspor'dan yetişen ve son olarak Erbaaspor forması giyen Tayyip Kanarya, dünya evine girdi. Kayserispor'un efsane futbolcusu İlhan Parlak da eski takım arkadaşının nikah şahitliğini yaptı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Hayatının en önemli imzasını attı

Kayseri Erciyesspor'dan yetişen ve son olarak Erbaaspor forması giyen Tayyip Kanarya, hayatının en önemli imzasını attı.

Genç futbolcu, Gülçe Çelebi ile dünya evine girdi. Düğüne, çiftin ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Düğün, görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Düğüne spor dünyasından da Kanarya'nın arkadaşları da katıldı. Düğünde, Tayyip ve Çelebi çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Hayatının en önemli imzasını attı

İlhan Parlak şahitlik yaptı

Kayserispor'un efsane futbolcusu İlhan Parlak da düğüne katılanlar arasındaydı. Parlak, çiftin nikah şahitliğini yaptı. Nikah töreninde kısa bir konuşma yapan Parlak, Tayyip Kanarya ve Gülçe Çelebi'ye ömür boyu mutluluklar diledi.Düğün boyunca, çiftin aileleri ve arkadaşları doyasıya eğlendi. Nikahın kıyılmasının ardından genç çift, ilk dansını yaptı. İlhan Parlak, çiftle birlikte fotoğraf çekerek, bu anları ölümsüzleştirdi.

Hayatının en önemli imzasını attı

Kayseri Anadolu Haber olarak, Çelebi ve Kanarya ailelerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.