Hayrullah Erkip Ankaragücü'ne gidiyor mu?

Kayserispor'un genç yıldızı Hayrullah Erkip'in Ankaragücü'ne kiralanma durumu ne oldu? Mükemmel sol ayağı ile dikkat çeken futbolcu, Ankaragücü'nün şartlarını kabul etti mi? Genç futbolcunun başka talipleri var mı? Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Hayrullah Erkip Ankaragücü'ne gidiyor mu?

Kayserispor'un genç yıldızı Hayrullah Erkip’in Ankaragücü işi ne oldu? Sarı-Kırmızılı takımın altyapısından yetişen ve Ankaragücü’ne kiralanması gündeme gelen Hayrullah Erkip’in işi ne oldu? Genç futbolcu, Başkent temsilcisine evet dedi mi? Transfer yasağı bulunan Kayserispor, bu futbolcuyu kiraladı mı? Taraftar, bu soruların yanıtını araştırıyor.

Hayrullah Erkip Ankaragücü'ne gidiyor mu?

Mükemmel bir sol ayağa sahip

Mükemmel bir sol ayağa sahip olan, ancak yeterli tecrübeye sahip olmayan Hayrullah Erkip, Başkent temsilcisiyle görüştü. Bu görüşmede Hayrullah Erkip, Ankaragücü’nün şartlarını kabul etmedi. Şu an boşta olan Erkip’e başka taliplerin de olduğu öğrenildi. Birinci transfer döneminin sona ermesine çok az bir süre kalırken, genç oyuncunun nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Hayrullah Erkip Ankaragücü'ne gidiyor mu?

Berna Gözbaşı geri getirmişti

Hayrullah Erkip, 2021 yılında Beşiktaş’ın altyapısına transfer olmuş, dönemin başkanı Berna Gözbaşı tarafından yeniden Kayserispor’a kazandırılmıştı. Gözbaşı ayrıca genç futbolcuyu profesyonel yapmıştı. Hayrullah Erkip, daha fazla şans bulacağı bir takıma gitmek istiyor. Bakalım, önümüzdeki günlerde nasıl bir gelişme yaşanacak?