Hazırlığınızı yapın – Kayseri'ye kar uyarısı verildi!

Kayserililer dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü yayımladığı son hava tahmin raporunda Kayserililere karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı uyarısında bulundu. Hazırlığınızı şimdiden yapın. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Hazırlığınızı yapın – Kayseri'ye kar uyarısı verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü yayımladığı son hava tahmin raporunda Kayserililere kar uyarısında bulundu. Hazırlığınızı şimdiden yapın. Karla karışık yağmur ve hafif kar yağışları bekleniyor.

20 Ekim Pazar gününe kadar olan sürecin hava tahmin raporu paylaşıldı. Raporda Çarşamba günü parçalı ve az bulutlu hava görülürken, 17 Ekim Perşembe gününden itibaren sıcaklıkların 10 derece kadar düştüğü gözlemlendi. Perşembe günü kentin genelinde çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı bir hava beklenirken, gece saatlerinden sonra doğu ilçeler ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve hafif kar yağışı bekleniyor.

18 Ekim Cuma günü en düşük sıcaklık 1 dereceye kadar düşerken kent genelinde çok bulutlu bir hava beklenirken doğu ilçeler ve yüksek kesimlere karla karışık yağmur ve hafifi kar yağışının devam etmesi ifade edildi. Rüzgar yer yer kuvvetli olacak şekilde 40-60 km/sa hızda esecek. 19 Ekim Cumartesi gününden itibaren kent genelinde parçalı bulutlu bir hava seyredecekken, en düşük hava sıcaklığı 0 dereceye düşecek. En yüksek sıcaklığın ise 13 derece olması bekleniyor.

Kışlıklarınızı hazırlayın!

Uzmanlar hafta başında yaptıkları paylaşımlarla kış mevsiminin etkilerinin bu hafta başlayacağını duyurmuştu. Kentin doğu ve yüksek kesimlerinde yağan karla karışık yağmur ve hafif kar yağışının kent genlinde soğuk havayı hissettireceği belirtiliyor.