Hazırlıklarınızı yapın: Kayseri bu tarihlerde buz kesecek!

Kayseri'de önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının daha da düşmesi bekleniyor. Özellikle bu tarihte soğuk havanın yağmurla birleşmesi sıkıntı yaratacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Hazırlıklarınızı yapın: Kayseri bu tarihlerde buz kesecek!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; Kayseri’de Kasım ayının gelmesiyle birlikte sıcaklıklar daha da düşecek. Bugünlerde 15-16 derece olarak hissedilen ve güneşli yüzünü gösteren hava sıcaklıkları, Kasım ayı ortalarında düşerek soğuk yüzünü göstermeye başlayacak. Gece saatlerinde hava sıcaklığının 2-3 derecelere kadar düşmesi bekleniyor. 

Kasım ayına dikkat!

Kasım ayıyla birlikte düşüş eğilimini devam ettirecek olan hava sıcaklıkları ikinci hafta itibariyle beklenen yağmurla birlikte özellikle gece saatlerinde sıkıntıya neden olabilir. Gece saatlerinde 2-3 derecelere kadar düşecek olan hava sıcaklıkları ve yağmur nedeniyle dikkatli olmakta fayda var.

Hava sıcaklıklarının düşmesi ve rüzgârlı havaların etkili olması konusunda sürekli uyarı yapan uzmanlar özellikle karbonmonoksit zehirlenmeleri konusunda vatandaşları sıklıkla uyarıyor.