Herkes büyük merakla bekliyor

Kocasinan Belediyesi, çiçekçilerin bulunduğu sokağı yeniden tasarlayarak hem estetik hem de daha yaşanabilir bir projeye imza attı. Yeni proje, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Her şey tamamlandı, sadece isminin belli olması bekleniyor. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Herkes büyük merakla bekliyor

Kocasinan Belediyesi, Kayseri’nin en işlek yeri olan çiçekçilerin önüne yaptığı projede sona geldi. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbarakdar'ın çiçekçilerin bulunduğu sokağın tamamlandığını belirtti. Yenilenen sokak, yaz sıcaklarından ve kış soğuklarından korunmak üzere modern bir şekilde tasarlandı.

Herkes büyük merakla bekliyor

Projenin adı henüz belirlenmemiş olsa da, binlerce vatandaşın ‘Çiçek Sokağı’ ismini önerdiği öğrenildi. Başkan Çolakbarakdar, yeni sokağın Kayseri'nin en güzel kokan ve en renkli yeri olacağını ifade etti ve ‘Geceniz gündüz gibi aydınlanıyorsa ve burnunuza hoş kokular geliyorsa, doğru yerdesiniz’ diyerek vatandaşları bu yeni mekana davet etti.

Herkes büyük merakla bekliyor

Başkan Çolakbayrakdar ayrıca, ‘Nasıl siz de sevdiniz mi? Kayseri'nin en güzel kokan, en renkli, ışıl ışıl sokağı, siz değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.

Herkes büyük merakla bekliyor

Bu proje vatandaşın büyük beğenisini kazandı. Kocasinan Belediyesi'nin şehir estetiğine ve konforuna kazandırdığı bu yenileme esnafın da daha verimli bir ortamda çalışmasına olanak tanıyacak.