Herkes ona koşuyor – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor'un Portekizli yıldızı Miguel Cardoso, 76 gün sonra sahaya dönmüştü. İlk olarak Çaykur Rizespor maçında yaptığı asistle dikkatleri üzerine çeken Cardoso, Hatayspor maçında da takıma büyük katkı sağladı. Pozitif futbolla sahada farkını hissettiren Portekizliden, Alanyaspor maçında da gol atması bekleniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Herkes ona koşuyor – Kayserispor Haberleri 

Kayserispor, karanlıktan aydınlığa doğru emin adımlarla ilerlerken, Miguel Cardoso'nun katkı’ı dikkatlerden kaçmıyor.

Son oynanan iki maçtan alınan galibiyetlerde Portekizlinin payı oldukça büyük. Hücum futbolunda şüphesiz en etkili oyuncu olan Portekizli yıldız futbolcu Miguel Cardoso, 76 gün aradan sonra sahalara dönüş yapmıştı. Henüz golle tanışmamasına rağmen sergilediği performansla taraftarın gönlünde taht kuran Cardoso, Alanyaspor maçına kilitlendi. Taraftar, yıldız oyuncudan gol bekliyor. 
Çaykur Rizespor maçında etkili oyun ve Thiam'a yaptığı asist ile ‘ben geldim’ diyen Cardoso, Hatayspor maçında da futbol zekası ve hücum yeteneğiyle Kayserispor'un gol yollarında önemli bir rol oynadı. Cardoso'nun takım arkadaşlarıyla kurduğu iletişim, Kayserispor'da 'aile havası' oluşturdu. Geçtiğimiz sezon 7 gol atıp, 7 de asist yapma başarısı gösteren Cardoso, takım arkadaşlarının en iyi anlaştığı isimlerin başında yer alıyor. 

Herkes ona koşuyor – Kayserispor Haberleri 

Alanyaspor maçı öncesinde Cardoso'dan beklentiler oldukça yüksek. Yıldız futbolcunun, bu maçta Kayserispor'a büyük katkı sağlaması bekleniyor. Oynadığı futbol, teknik yetenek ve saha içi liderliğiyle özellikle Thiam’ı attığı paslarla besleyen Cardoso, Kayserispor'un bu sezonki en önemli kozlarından biri olmaya devam ediyor.