Kayserispor'un yönetimine güçlü bir isim daha girdi

Kayserispor yönetimine Ankara'dan güçlü bir isim daha katıldı. Rıza Erkut Yurdemi, Kayserispor Genel Sekreteri olarak göreve başladı. Yeni yönetim, Kayserispor'un başarısı için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'un yönetimine güçlü bir isim daha girdi

Ali Çamlı Başkanlığındaki Kayserispor yönetimine güçlü bir isim daha katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Kayserispor, Ali Çamlı başkanlığında önemli değişiklikler yaptı. Yeni yönetim kuruluna, Ankara'dan iş insanı Erk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkut Yurdemi de katıldı. Aslen Çorumlu olan iş insanı Rıza Erkut Yurdemi, Kayserispor'un yeni genel sekreteri olarak atandı. Yurdemi, Sarı-Kırmızılı kulübün başarısı için elini taşın altına koymaya hazır olduğunu belirtti. Yurdemi, kulübün başarısı için elinden geleni yapacağının altını çizdi.

Herkes onu merak ediyordu - O isim Kayserispor yönetimine girdi!

Taraftarlar Mutlu ve Umutlu

Kayserispor taraftarları, Ankaralı iş insanı Rıza Erkut Yurdemi'nin göreve gelmesinden son derece mutlu ve umutlu. Yurdemi'nin Kayserispor'a büyük katkı sağlaması bekleniyor. Taraftarlar, yeni dönemde kulübün geleceği için atılan bu adımları büyük bir mutluluk ile karşıladı ve sezonun açılmasını dört gözle heyecanla bekliyor.

Herkes onu merak ediyordu - O isim Kayserispor yönetimine girdi!

Avrupa'dan üç yeni yönetici katıldı

Rıza Erkut Yurdemi'nin yanı sıra yeni yönetimde ayrıca Avrupa'dan üç yönetici de görev aldı. Bu yeni yöneticiler, Kayserispor'un yönetim kadrosunu daha da güçlendirdi. Sarı-Kırmızılı kulübün Avrupadaki sesi olmaya gönüllü olan yöneticiler şu şekilde: Ali Hızar, Hasan Irmak ve Yeşim Akpınar. Bu üç ismin yanı sıra Mehmet Ali Demir de yedek yönetimde, Kayserispor'un başarısı için koşturacak.

Herkes onu merak ediyordu - O isim Kayserispor yönetimine girdi!

Başkan Ali Çamlı'nın mesajı ne oldu?

Başkan Ali Çamlı, yeni yönetim kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu. Kayserispor'un hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacağını belirten Başkan Çamlı, yeni yöneticilerin katkılarıyla daha güçlü ve daha başarılı bir dönem geçireceğinin müjdesini verdi. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak Kayseri'nin en büyük merka değeri olan Kayserispor yönetimine başarı diliyoruz.