Herkes Türüç'ün peşinde

Geçen sezonun rekortmen ismi Deniz Türüç, ilk yarıya da damga vurdu. Transferin de gözdesi olan Deniz Türüç, 'Kulübüm karar verir' dedi.

Herkes Türüç'ün peşinde

HER ALANDA VAR
 
Geçtiğimiz sezon 43 resmi maça çıkarak rekor kıran Deniz Türüç, bu sezonun ilk yarısında da adından en çok söz ettiren isim oldu. 16 lig maçının hepsinde forma giyip 1348 dakika sahada kalan, iki kupa sınavında da forma giyip 99 dakika süre alan Deniz Türüç, golleri ve asistleriyle de ön plana çıktı. 6 golü bulunan Welliton’dan sonra attığı 4 golle takımın en golcü ismi olan Deniz Türüç, yaptığı 5 asistle de takımın en çok asist yapan ismi oldu. Deniz Türüç, ilk yarının son maçı olan Kardemir Karabük maçında gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştüğü için 2017’deki ilk resmi maçta Başakşehir deplasmanında forma giyemeyecek.
 
KULÜBÜM YETKİLİ
 
Sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Deniz Türüç için birçok kulüp pusuda bekliyor. Trabzon, Bursa, Gençlerbirliği, Antalya, Konya gurbetçi oyuncuyla yakından ilgilenen kulüpler. Transfer konusunda kulübünün yetkili olduğunu belirten Deniz Türüç, “Şuan ayrılmayı düşünmüyorum. Fakat kulübüm uygun görür ve bütün tarafların menfaatine uygun olursa ayrılabilirim. Kayseripor’u bu durumda bırakıp gitmek bana yakışmaz. Önce ligde rahata kavuşalım sonra bakarız. Kayserispor, bulunduğu yeri haketimyor. Bu şehir dahi iyisine layık. İnşallah ikinci yarıda hakettiğimiz yere geliriz”dedi. HABER: MUHAMMED KÖSEDAĞ-FOTO: İHA