Hesaplarınızı kontrol edin – Para gelmiş olabilir!

Kayseri dâhil pek çok ilde vatandaşların hesaplarına o ücret yatırıldı. Hemen kontrol edin. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Hesaplarınızı kontrol edin – Para gelmiş olabilir!

Devlet Kayseri dâhil pek çok ilde vatandaşlardan üreticileri çeşitli destekler sağlıyor. Bu kapsamda çiftçilerin hesaplarına destek ödemeleri yatırıldı. 

Devlet, ihtiyaç sahibi vatandaşlardan üreticilere kadar çeşitli finansal destekler sağlıyor. Bu kapsamda, belirlenen kriterleri karşılayan bireylere yapılan destek ödemeleri büyük önem taşıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, bu ayki destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu.

Bakanlık duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanlığı, X platformundan yaptığı açıklamada, çiftçilere toplamda 1 milyar 879 milyon 139 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin aktarıldığını duyurdu. Bakanlık, bu ödemelerin detaylarını şu şekilde paylaştı,

Tarım Sigortaları: 1 milyar 861 milyon 119 bin TL prim desteği
Kırsal Kalkınma Yatırımları: 7 milyon 405 bin 130 TL
Sertifikalı Tohum Üretimi: 5 milyon 725 bin 429 TL
Hububat ve Baklagil-Dane Mısır Üretimi: 3 milyon 261 bin 741 TL
Toprak Analizi: 1 milyon 627 bin 700 TL

Bakan Yumaklı’dan Açıklama!

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, yaptığı açıklamada, ‘1 milyar 879 milyon lira destekleme ödemesi çiftçilerin hesaplarına aktarıldı. Bu ödemelerin çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Geçtiğimiz günlerde de çiftçilere toplamda 2 milyar 150 milyon 36 bin TL tarımsal destekleme ödemesi yapılmıştı. Vatandaşlar, her ay düzenli olarak yapılan bu ödemeleri yakından takip ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın duyurusuna göre, destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına yatırıldı.