Heyecanla Beklenen O Film Amerika'dan Önce Türkiye'de Vizyona Giriyor

Tüm sinemaseverlerin büyük bir heyecanla beklediği o film, Amerika'da 26 Temmuz'da vizyona girmeye hazırlanırken, Türkiye'de 24 Temmuz'da vizyona giriyor. Sinema sevenlerin merakla beklediği o film ile ilgili detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Heyecanla Beklenen O Film Amerika'dan Önce Türkiye'de Vizyona Giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sevenlerinin büyük bir heyecanla beklediği, Deadpool filminin 3. Serisi olan Deadpool & Wolverine 24 Temmuzda Amerika’dan iki gün önce Türkiye de vizyona giriyor. 26 Temmuzda Amerika’da vizyona girmesi beklenen filmin Türk seyircilerle daha önce buluşacak olması izleyicilerini heyecanlandırıyor. 

Deadpool 2, 18 Mayıs 2018 de vizyona girmiş ve ilk hafta sonunda 125,5 milyon dolarlık kendi hasılat rekoruyla dikkatleri üzerine çekmişti. Filmin 3. Serisi olan Deadpool & Wolverine gişe rekorları kırması bekleniyor. 

Heyecanla Beklenen O Film Amerika'dan Önce Türkiye'de Vizyona Giriyor

İki farklı film karakterini yeni bir filmde buluşturarak, seyircisine farklı bir tat sunmaya hazırlanan yönetmen Shawn Levy merakla beklenen son eseri için süper kahraman yıldızları Hugh – Jackman ve Ryan Reynolds  ile birlikte dünya turuna çıkarak filminin bir bölümünü basın mensupları ve hayranlarıyla tanıştırdı.

Film özetine bakacak olur isek, Deadpool ve Wolverine, büyük bir tehlikeye karşı Wolverine'i ikna ederek onunla birlikte savaşan Deadpool'un hikayesini konu ediyor. Wade Wilson’ın bir paralı asker olarak geçirdiği günler ve Deadpool kimliği artık geride kalmıştır. O şimdi sivil hayatta varlık göstermek için çabalar. Wade, yeni hayatına alışmaya çalışırken, büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalınca harekete geçmek zorunda kalır. Ancak bu tehlike ile tek başına baş etmesi zordur. Bu yüzden Wade en az kendisi kadar isteksiz olan Wolverine'i yardım etmesi için ikna etmeye çalışır.