Heyecanla bekleniyordu- İlber Ortaylı Kayseri'ye geliyor!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Kayseri'ye geliyor. Yüzbinlerce gencin heyecanla beklediği Ortaylı'nın geleceği tarih belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Heyecanla bekleniyordu- İlber Ortaylı Kayseri'ye geliyor!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Kayseri’ye geliyor. Yüzbinlerce gencin heyecanla beklediği Ortaylı’nın geleceği tarih belli oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarı 13 Ekim’de başlayacağını duyurdu. Ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın da Kitap Fuarı’na katılmak üzere Kayseri’ye geleceğini öğrenen Kayserililer, Ortaylı’nın geleceği tarihi araştırmaya başladı. 

500 yazar katılacak!

13 Ekim’de başlayacak olan 6. Kayseri Kitap Fuarı’yla kitapseverler, kitap ve yazarlarıyla buluşacak. 22 Ekim tarihine kadar devam edecek Kitap Fuarı’na 100’ü şehir içinden olmak üzere 500 yazar katılacak. 

Kayseri Kitap Fuarı’nın rekorlar kırdığını belirten Başkan Büyükılıç daha büyük bir rekor kıracakları konusunda da iddiasını sürdürüyor.

Peki İlber Ortaylı ne zaman gelecek?

Kitap Fuarı programı kapsamında ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da Kayseri’ye gelecek. Ortaylı’nın bu kapsamda 21 Ekim tarihinde Kayseri’de olması bekleniyor. 

Heyecanla bekleniyordu- İlber Ortaylı Kayseri'ye geliyor!