Heyecanla bekleniyordu - Kayseri'nin 2. Mazakaland'ı açıldı!

Kayseride yazın yüzlerce insanın akın ettiği Mazakaland'ın 2.'si Recep Tayy,p Erdoğan Millet Bahçesi'nde açıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlernde...

Heyecanla bekleniyordu - Kayseri'nin 2. Mazakaland'ı açıldı!

Kayseri'de Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok ziyaretçiyi ağırlamaya başladı. İçerisinde 7'den 70'e her kesime hitap eden alanların bulunduğu millet bahçesindeki Mazakaland ise açılış için gün sayıyordu. Mazakaland'ın açılışıyla birlikte birçok vatandaş özellikle akşam saatlerinde millet bahçesine gitti.

Şehrin merkezi konumlarından bir yerde olan millet bahçesi içerisindeki çalışmalar devam ederken, Türkiye'nin en büyük biyolojik göleti özelliğine sahip olan ve adeta görsel şölen sunan alan içerisindeki gölet, sanat galerisi, aktivite, piknik, bisiklet, yürüyüş alanları ve MazakaLand ile yazın birçok vatandaşın uğrak noktası oldu.

Kayseri'de bulunan Mazakaland ise hızlı tren, çarpışan araba, atlı karınca gini pek çok eğlence ünitesini içeriisinde bulunduruyor. Ancak pek çok vatandaş Mazakalan'ın uzak mesafede olmasından dolayı yakınıyordu. Mazakaland ikincisini Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine açtı. 

Heyecanla bekleniyordu - Kayseri'nin 2. Mazakaland'ı açıldı!

Vatandaşlar akın ediyor!

Mazakaland'ın işleteceği eğlence alanında 6 eğlence ünitesi ve bir paintball sahası bulunuyor. Alanda çarpışan araba, atlı karınca ve hızlı tren dikkat çekiyor. Lunaparkın açılışının yapılmasıyla birlikte pek çok vatandaş da millet bahçesine akın etti.

Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla açılan lunaparkın bilet fiyatları ise gişede kart şeklinde tek binişlik olacak. Eğlence araçlarının fiyatı ise 80-100 TL arasında değişkenlik gösteriyor.