Hırsızlardan Usandılar, Çareyi Böyle Buldular!

Amasya'da cami tuvaletinden sabunluğu çalan kişi sosyal medyada gündem olmuştu. Kayseri'de bulunan Cami-i Kebir'de hırsızdan usanan yetkililer çareyi bakın nasıl buldu? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Hırsızlardan Usandılar, Çareyi Böyle Buldular!

Amasya’da caminin tuvaletine giren şahıs, sabunluğu çalmış sonrasında son model arabasına binerek uzaklaşmıştı. Sosyal medyada gündem olan bu olay uzun süre konuşuldu. Kayseri’de bulunan Cami-i Kebir’de de hırsızlardan usanan yetkililer çareyi böyle buldular.

Hırsızlardan Usandılar, Çareyi Böyle Buldular!

Kayseri’nin merkezinde bulunan Cami-i Kebir’in muslukları kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınıyordu. Namaz kılmak için camiye giden vatandaşlar, muslukların olmadığını görünce ne yapacaklarını şaşırıyor, abdest alamıyorlardı. Gece saatlerinde çalındığı tahmin edilen musluk başlıkları, vatandaşları sabah gittiklerinde mağdur ediyordu. Muslukların çalınması cami cemaatini abdest alamaz, tuvalete gidemez hale getirmişti. Muslukların yeniden takıldığını gören hırsızlar, tekrar musluk başlıklarını çalarken, yetkililer bu soruna çözüm buldu. Yetkililer, buna çözüm ve tedbir olarak camide bulunan bütün muslukları plastik başlık ile değiştirdi. Plastik başlıkların çalınsa da bir değeri olmadığı için, hırsızlığın önüne geçildi.

Hırsızlardan Usandılar, Çareyi Böyle Buldular!Hırsızlardan Usandılar, Çareyi Böyle Buldular!