Hisarcık'ta Kermese Yoğun İlgi

Hisarcık meydanında, Kadim Hisarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen bir kermes düzenlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Hisarcık'ta Kermese Yoğun İlgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadim Hisarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Hisarcık Meydanı’nda bir kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelirler ile Hisarcıklı üniversite öğrencilerine burs imkânı sağlanacak. 

Hisarcık'ta Kermese Yoğun İlgi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da kermesi ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, açılan stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve kermesin amaçlarına destek verdiğini belirtti.

Kadim Hisarcık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Derviş Akdeniz, kermesin amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve Hisarcık'ta yardımlaşma ve dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak olduğunu söyledi. Akdeniz, kermesten elde edilecek gelirin, Hisarcıklı üniversite öğrencilerine burs olarak geri döneceğini ifade etti.

Hisarcık'ta Kermese Yoğun İlgi

Kermese katılan vatandaşlar, hem alışveriş yaparak hem de bağışta bulunarak öğrencilere destek olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Hisarcık meydanında düzenlenen bu etkinlik, yerel halkın birlik ve beraberlik içinde yardımlaşma kültürünü pekiştirdiği bir gün oldu.