Hücreler sizin meydanlar bizim

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurdun dört bir yanından tepkiler gelmeye devam ederken Kayseri'den bir otobüsçü esnafının verdiği tepki büyük ilgi topladı.

Hücreler sizin meydanlar bizim

Cumartesi gününden itibaren akşam 20:00’den sonra ücretsiz taşıma yaptıklarını belirten Başol Otobüsçüler Odası’nın ve Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bu kararı olumlu karşıladıklarını belirtti. FETÖ karşı olduklarını bunun için bir Türk vatandaşı olarak elinden gelecek her şeyi yapacağını belirten İlker Başol “15 Temmuz gecesi milletimiz, demokrasimize kasteden alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böylece Gazi unvanını bir kez daha hatırlatan Meclisimizle gurur duyuyoruz. Darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Ama en çok, darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen milletimizin azim ve cesaretiyle kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Otobüsünü bayraklarla donatan esnaf İlker Başol 15 Temmuz darbe girişimine tepkisini yaptığı işle ortaya koydu. Otobüsün camına yazdığı “hücreler sizin meydanlar bizim olsun” yazısı ise vatandaş tarafından büyük beğeni topladı. HABER: MALİK ÖZCAN