Hulusi Akar: Derin bir üzüntüyle öğrendik

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, önceki gün vefat eden Ganire Paşayeva'nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. Akar, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Hulusi Akar: Derin bir üzüntüyle öğrendik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın vefatı sonrasında Türkiye’den binlerce taziye mesajı yayımlandı. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da 45 yaşında hayata gözlerini yuman Paşayeva’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. 
Ganire Paşayeva'nın ‘Türkiye'nin ayağına atılan taş, bizim başımıza değer’ sözünü anımsatan Bakan Akar, "Türkiye'nin gücünün, Türk dünyasının gücü olduğu anlayışıyla yaşayan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Ganire Paşayeva  “Türkiye'nin ayağına atılan taş, bizim başımıza değer.” diyerek yalnızca ülkesinin değil başta Türkiye olmak üzere tüm Türk dünyasının gönlünde yer etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ile sevenlerine ve kardeş Azerbaycan’a başsağlığı diliyoruz." İfadelerini kullandı.

Ganire Paşayeva, 24 Eylül’de geçirdiği bir rahatsızlık sonucu acil olarak hastaneye götürülmüş, orada da komaya girmişti. 
Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şubenin eski Başkanı, şu an Turan Derneği Genel Başkanlığı yapan Ali İhsan Öztürk de, ‘Bu Millet Seni Unutmayacak Turan'ın Güzel Kızı’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.