İbrahim Akdağ geri döndü!

Bir sezon Kayserispor'da da forma giyen İbrahim Akdağ, yeniden Pendikspor'a transfer oldu. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giymişti.

İbrahim Akdağ geri döndü!

Kayserispor, Eyüpspor, Pendikspor ve Sivasspor gibi takımlarda forma giyen tecrübeli futbolcu İbrahim Akdağ, yeniden İstanbul'un yolunu tuttu.

Adı Sakaryaspor ile anılan Akdağ, İstanbul temsilcisiyle el sıkıştı. yeniden Pendikspor forması giyecek olan Akdağ, agresif oyun tarzıyla transferin gözde isimleri arasında yer alıyordu. Akdağ, Pendikspor’un Süper Lig’e yükselmesinde önemli rol üstlenmişti. 

İbrahim Akdağ geri döndü!

Akdağ, Pendikspor’da yeni bir başlangıç yapıyor

İbrahim Akdağ, daha önce Eyüpspor’da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz sezon Sivasspor’da 1661 dakika sahada kalarak 1 asist yapan Akdağ, Pendikspor ile yeniden Süper Lig’e dönmeyi hedefliyor. Pendikspor'un iki sezon öncesinde Saper Lİg'e çıkmasında önemli payı olan Akdağ, Kayserispor'da da orta sahada başarılı bir sezon geçirmişti.

Pendikspor İbrahim Akdağ'ı duyurdu

Geçtiğimiz sezon Sİvasspor forması giyen İbrahim Akdağ için Pendikspor, sosyal medya hesabından, 'İbrahim Akdağ, Siltaş Yapı Pendiksporumuz'da!' başlığıyla şu ifadeler kullanıldı: 'Siltaş Yapı Pendikspor'umuz, İbrahim Akdağ'ı renklerine bağladı. Ailemize Yeniden Hoş Geldin İbrahim Akdağ!'