İbrahim Tatlıses Kayseri sokaklarında...

Kayseri'nin Sivas Caddesinde bulunan Şanlıurfa yemekleri satan bir restoranın önü ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in farklı bir versiyonuyla süslenince, yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

İbrahim Tatlıses Kayseri sokaklarında...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'nin yoğun trafiği ve hareketli sosyal hayatıyla tanınan Sivas Caddesinde Urfa yemekleri sunan bir restoranın önünde yer alan gel gel balonu ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile süslendi. 

Caddeden geçenlerin ilgisini çekti

Restoranın girişinde yer alan büyük boyutlu balon, genellikle dikkat çekmek ve müşteri ilgisini artırmak amacıyla kullanılıyor. Ancak bu kez, üzerinde İbrahim Tatlıses’in yüzünün yer alması caddeden geçenlerin ilgisini çekti. Urfa mutfağının lezzetlerini tanıtmak isteyen restoran sahipleri, ünlü sanatçının Şanlıurfalı olmasından esinlenerek bu yaratıcı ve esprili reklam fikrini hayata geçirdi.

İbrahim Tatlıses Kayseri Sokaklarında...

Birçok restorantlar kullanıyor

Kayseri'deki restoranlar, müşteri çekmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek amacıyla şişme balonları sıkça kullanıyor. Son yıllarda popüler hale gelen ‘Gel Gel Balon Adam’ ve ‘Şişme Maskot Balonlar’ şehirde birçok işletme tarafından tercih ediliyor. Bu balonların piyasa fiyatı ise 12 ile 16 bin TL arasında değişiyor.

İbrahim Tatlıses'in olması dikkat çekti

Kayseri’de yapılan reklamda ise restoranın girişinde yer alan dev balon, genellikle dikkat çekmek ve müşteri ilgisini artırmak amacıyla kullanılıyor. Ancak bu kez, balonun üzerinde İbrahim Tatlıses’in yüzünün yer alması dikkatleri üzerine çekti. Urfa mutfağının lezzetlerini tanıtmak isteyen restoran sahipleri, ünlü sanatçının Şanlıurfalı olmasından esinlenerek bu yaratıcı reklam fikrini hayata geçirdi.