İçişleri Bakanı Yerlikaya Kayseri'ye geliyor!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 5 Temmuz tarihinde Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

İçişleri Bakanı Yerlikaya Kayseri'ye geliyor!

Kayseri’de yaşanan olayların ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kayseri’ye geliyor. Yerlikaya’nın programı henüz netleşmezken olaylarla ilgili önemli bir ziyaret olacağı belirtiliyor.

Kayseri’de yaşanan olay üzerine halk sokağa dökülmüş, taşkınlık çıkarmıştı. Yurtta pek çok ilde provokatif eylemleri beraberinde getiren olaylar üzerine Bakan Yerlikaya’nın Kayseri’ye geleceği duyuruldu. 

5 Temmuz tarihinde Kayseri’ye gelecek olan Yerlikaya olaylara ilişkin açıklamasında, ‘Kıymetli Vatandaşlarım; Provokasyonlara gelmeyelim. İtidalli davranalım. Hukuk dışı yollarla, insanlara, çevreye ve mallara zarar vererek suç işlemeyelim. Devletimiz güçlüdür. Devletimize ve Milletimize karşı bu komploları kuranlar hak ettikleri karşılığı göreceklerdir’ ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Ali Yerlikaya’nın Kayseri ziyaretinde Vali Gökmen Çiçek ile görüşeceği, olaylarla ilgini detaylı bilgi almak için geleceği öğrenildi. Yerlikaya’nın Kayseri programın detayları henüz belli olmadı. Kayseri’de yaşanan gerginliklerin ardından gerçekleştirilecek bu ziyaretin detaylarının kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.