İftar Menüleri Cep Yakıyor - Fiyatlar Yine Katlandı!

Kayseri'de lokanta ve restoranlarda iftar menüleri belirlenmeye başladı. Geçen yıla göre katlanan fiyatlar cep yakıyor. 4 kişilik bir aile, dışarıda iftar açmak isterse bakın cebinden kaç lira çıkacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

İftar Menüleri Cep Yakıyor - Fiyatlar Yine Katlandı!

Ramazan ayına sayılı günler kala lokantalar ve restoranlarda iftar menüleri açıklanmaya başlandı. Geçen yıla göre fiyatların birkaç kat daha arttığı görülürken, 4 kişilik bir ailenin bu maliyetleri karşılaması oldukça zor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

İftar Menüleri Cep Yakıyor - Fiyatlar Yine Katlandı!

Mübarek ramazan ayına 1 hafta kaldı. Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlar alışveriş telaşı yaşarken, lokantalar ve restoranlarda da iftar için hazırlık yapıyor. Bundan önceki Ramazanlarda, iftar menülerini yayımlayarak, indirim yapan yemek mekanları, bu kez fiyat artışına gittiler.
Kayseri’de açıklanan iftar menülerinin bir önceki yıla göre birkaç kat arttığı görüldü. Tavuk menüler kişi başı 300 lira ile 800 lira arasında değişirken, et menüler 750 lira ile 1500 lira arasında farklılık gösteriyor. 

Kayseri’de 4 kişilik bir ailenin dışarıda iftar açma maliyeti bin 200 lira ile 6 bin lirayı bulacak. Vatandaşların, bu Ramazan ayında dışarıda iftar açmak yerine evde orucunu açmayı tercih edeceği görülüyor.