İki dakikalığına geçmişe gitmek ister misiniz?

Kayserispor, bugün sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Kapalı Kale Taraftar Grubu'nun hazırladığı video, geçmişten bugüne taşıdığı duygu yüklü mesajıyla büyük beğeni topladı. Taraftar lideri Ahmet Dirgenali'nin mesajı ne oldu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İki dakikalığına geçmişe gitmek ister misiniz?

Kayserispor, Süper Lig’in kritik maçında bugün kendi sahasında Sivasspor’u ağırlayacak.

Sarı-Kırmızılı takım, her zamanki gibi en büyük desteğini yine taraftarından alacak. Özellikle Kapalı Kale Taraftar Grubu, maç öncesi hazırlıklarını tamamlayarak büyük bir heyecanla saat 19:15’te başlayacak olan karşılaşmayı bekliyor.

İki dakikalığına geçmişe gitmek ister misiniz?

Kapalı Kale'den geçmişe yolculuk

Kapalı Kale Taraftar Grubu, bu önemli maça özel olarak hazırladıkları video ile dikkat çekti. Yaklaşık 25 yıllık bir zaman tüneline girerek hazırlanan bu video, taraftarları geçmişe götürdü ve büyük beğeni topladı. Videoda, "Geçmişten gelen o mazinin sesini dinle! Yüreğinde Atatürk Stadyumu'nu hisset! Bugün şehrin kalbinde buluşalım! Tüm stat tek ses! Kayserispor sen çok yaşa, canım feda olsun sana!" ifadelerine yer verildi.

İki dakikalığına geçmişe gitmek ister misiniz?

Ahmet Dirgenali'den Taraftarlara Çağrı

Kapalı Kale lideri Ahmet Dirgenali, maçın önemine dikkat çekerek taraftarlara seslendi. Dirgenali, "Hep birlikteyiz" diyerek, bu kritik mücadelede takımın yanında olmaya davet etti. Videonun sosyal medya üzerinde kısa sürede büyük ilgi görmesi ve çok sayıda beğeni alması, Kayserispor taraftarlarının maça olan tutkusunu bir kez daha gözler önüne serdi.