İki Hoca Tek Takım: Hedef Süper Amatör Küme

Geçen sezon Süper Amatör Küme'den düşen Sosun Birlikspor, yeniden yükselme hedefiyle yoluna devam ediyor. Antrenörlük görevini Hilmi Özdin ve Veysel Poyraz'ın sürdürdüğü takım sezonun ilk maçından galip ayrıldı.

İki Hoca Tek Takım: Hedef Süper Amatör Küme

Birinci Amatör Küme B grubuna iyi bir başlangıç yapan Sosun Birlikspor, ilk maçında deplasmanda İncesu Gençlikspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Takımın gollerini Murat Tahmaz kaydederken, bir penaltıdan yararlanamadı.

'Bu Sene Hedefimiz Yine Süper Amatör'

Sosun Birlikspor antrenörü Hilmi Özdin, maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Tarihimizde ilk kez çıktığımız Süper Amatör Lig’de şanssız bir sezon geçirdik. Geçen yıl yapılan hatalardan ders çıkararak bu sene hedefimizi yine Süper Amatör Lig'e çıkmak olarak belirledik. Genç, çalışkan ve özverili bir takım kurduk, inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız' dedi. 

Özdin, taraftarlardan destek beklediklerini belirterek, 'Bu birlikteliği sağlarsak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Birkaç mevki dışında transferleri büyük oranda tamamladık. İlk maçta futbolcularımın sergilediği mücadele beni memnun etti. İnşallah sezon sonu şampiyonluk olur' diye konuştu. Ayrıca, takımın forma sponsoru Tuğsaş Grup ve Mustafa Genç'e de teşekkür etti.

İki Hoca Tek Takım: Hedef Süper Amatör Küme

''Takımda Büyük Bir Arkadaşlık Ortamı Oluştu'

Sosun Birlikspor’un diğer antrenörü Veysel Poyraz ise, 'Geçen sezon takımın yüzde 90’ını yeni arkadaşlarla oluşturduk. Bu durum belki bir handikap gibi görünebilir ama çok iyi bir arkadaşlık ortamı yakaladık. Genç ve dinamik futbolcularımızla başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Yönetimle birlikte takım için büyük fedakârlıklar yapıyoruz ve sezon sonunda bunun karşılığını alacağız' ifadelerini kullandı. 

Poyraz, altyapıya da büyük önem verdiklerini belirterek, 'Bu sezon altyapı çalışmalarına ağırlık vererek adından sıkça söz ettiren bir Sosun Birlikspor oluşturmayı hedefliyoruz' dedi.

İki Hoca Tek Takım: Hedef Süper Amatör Küme

Sosun Birlikspor, teknik ekibi ve genç kadrosuyla bu sezon Süper Amatör Küme’ye yükselme hedefiyle yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ligin ilk haftasında 2 gol birden kaydeden takımın en deneyimli ismi Murat Tahmaz da galibiyetin mimarı oldu.