İki takımda da benzer sorunlar bulunuyor! Kayserispor haberleri

Kayserispor'da Gaziantep FK maçı öncesinde iki eksik oyuncu bulunuyor. Gaziantep FK'da ise üç önemli isim Kayseri'ye getirilmedi. Kayserispor-Gaziantep FK maçı saat kaçta başlayacak? Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberin Kayseri haberinde...

İki takımda da benzer sorunlar bulunuyor! Kayserispor haberleri

Kayserispor, bugün yapacağı son antrenmanla Gaziantep FK karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak. 20 gün sonra yeniden seyircisinin karşısına çıkacak olan Sarı-Kırmızılı takımda oyuncularg alibiyet yemini etti. Bu önemli maç öncesinde her iki takımda da eksikler bulunuyor. Kayserispor'da iki, rakip Gaziantep FK’da ise üç oyuncu forma giyemeyecek.

İki takımda da benzer sorunlar bulunuyor! Kayserispor haberleri

Kayserispor'da Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma oynamayacak

Kayserispor'da sakatlıkları devam eden Majid Hosseini ve Anthony Uzodimma, Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek. Özellikle Hosseini'nin yokluğu, bu sezon fazlasıyla hissedildi. Defans hattında genç çalıştırıcı Sinan Kaloğlu'nun Julian Jeanvier ile Arif Kocaman ikilisine şans vermesi bekleniyor. 

Gaziantep FK’da üç eksik var

Gaziantep FK'da da toplamda üç oyuncu Kayseri'ye getirilmedi. Eren Erdoğan, Godfrey Stephen ve Salem M'Bakata, sakatlıkları sebebiyle bu maçta yer alamayacak. Diğer yandan Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan da cezasından ötürü yedek kulübesindeki yerini alamayacak.

İki takımda da 3 puan hasreti var

Kayserispor, bu sezon oynadığı 7 maçta henüz galibiyetle tanışamadı. Sarı-Kırmızılı takım, kendi seyircisi önünde bu kötü gidişe dur demek istiyor. Öte yandan Gaziantep FK da son 6 maçta 3 puan sevinci yaşayamadı ve bu kritik maçtan en iyi sonucu almak istiyor.