İlber Ortaylı Kayseri'ye ne zaman geliyor?

İlber Ortaylı 7'den 70'e birçok vatandaşın yakından takip ettiği yazarlar arasında bulunuyor. Ortaylı'nın kente gelişi heyecanla bekleniyor. Peki İlber Ortaylı hangi gün Kayseri'de olacak ? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İlber Ortaylı Kayseri'ye ne zaman geliyor?

Kayseri Kitap Fuarı her yıl ünlü yazarları ve şairleri konuk ediyor. İslam Memiş'ten Bekir Develi'ye, Dilek Cesur'dan Oytun Erbaş'a pek çok ünlü bu yıl da kentte kitapseverler ile buluşacak. İlber Ortaylı'nın katılacağı fuar heyecanla beklenirken ünlü tarihçi yarın Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde olacak.

Heyecanla beklenen Kitap Fuarı yarın 11 Ekim'de başlıyor. 20 Ekim'e kadar sürecek fuara her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım bekleniyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 3 milyonu aşkın kitap, 513 yazar ve 412 yayınevinin okurları ile buluşacağı 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nda birbirinden ünlü yazar ve şairler, hayranları ile buluşacak.

İlber Ortaylı'nın Kayseri konferansı ne zaman?

Öğrenciler yazarların eserleriyle ağaçları süsledi!

7’nci Kayseri Kitap Fuarı öncesi, Büyükşehir Belediyesi önünde yer alan park içerisindeki ağaçlar, yazarların eserleriyle süslendi. Heyecanla etkinliğin başlamasını bekleyen öğrenciler, ağaçları kitaplarla süsledi. Bu etkinlik, okuma alışkanlığını teşvik etmenin yanı sıra, doğa ile kitap sevgisini bir araya getirerek anlamlı bir farkındalık oluşturdu.

İlber Ortaylı'nın Kayseri konferansı ne zaman?

İlber Ortaylı 11 Ekim'de Kayseri'de

Ünlü Tarihçi Yazar İlber Ortaylı Kitap Fuarı etkinliği nedeniyle Kayseri'ye gelecek. 11 Ekim günü Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı'nda hayranlarıyla buluşacak Ortaylı'nın programı saat 16.00'da olacak.