İlhan Parlak'ın paylaşımı dikkat çekti!

Kayserispor'un efsane kaptanı İlhan Parlak, Instagram'da yaptığı duygusal paylaşımıyla dikkat çekti. Parlak, 'Sahnedeyim, fakat kariyerimin son maçı olduğunu bilmiyordum' diyerek, vefasızlığa vurgu yaptı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İlhan Parlak'ın paylaşımı dikkat çekti!

İnstagram'da 'Sahnede olduğun bir fotoğrafı paylaş' akımı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu akıma katılanlar arasında Kayserispor’un efsane kaptanı İlhan Parlak da yer aldı.. Parlak'ın yaptığı paylaşım ve duygu dolu yorumu, taraftarları derinden etkiledi.

İlhan Parlak’ın Duygu Dolu Yorumu

İlhan Parlak, sahnede olduğu bir fotoğrafını paylaşarak, 'Sahnedeyim, fakat kariyerimin son maçı olduğunu bilmiyordum' ifadelerini kullandı. Bu sözlerle, İlhan Parlak, vefasızlığa vurgu yaptı. Futbol kariyerinin sona erdiğinden haberi olmaması, 'Futbol camiasının vefasız olduğunu' bir kez daha gözler önüne serdi. 

İlhan Parlak paylaşımı dikkat çekti!

Fenerbahçe'ye transfer olan Kayserili olarak tarihe geçti

Futbol kariyerine Kayserispor'da başlayan İlhan Parlak, 2007 yılında 1 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Bu transferle Fenerbahçe’ye transfer olan ilk Kayserili futbolcu ünvanını da kazanan Parlak, daha sonra Ankaraspor, Ankaragücü, Karabükspor, Erciyesspor ve Gaziantepspor gibi takımlarda forma giydi ve son olarak Kayseri'ye kesin dönüş yaptı. 2020-21 sezonunda Ankaragücü’nden, Kayserispor’a geri dönen İlhan Parlak, o sezon attığı 9 golle takımına 21 puanlık katkı sağladı ve Kayserispor’un ligde kalmasında büyük rol oynadı. Geçtiğimiz sezon başında futbol kariyerini sonlandıran Parlak, bu kararıyla taraftarlarını üzdü.

İlhan Parlak paylaşımı dikkat çekti!

İlhan Parlak’ın Veda Mesajı

Kaptan İlhan Parlak, sezon başında devam etmek istedi, fakat kulüpten herhangi bir davetg elmedi. Birçok kulüpten teklif almasına rağmen İlle de Kayserispor diyen Parlak, futbol kariyerini böylelikle sonlandırmış oldu. Parlak, şunları söylemişti: "Futbol kariyerime başlangıcım olan Kayserispor formasıyla sonlandırmak istiyorum. Hikayemde emeği olan herkese teşekkür ederim. 50’den fazla teknik direktörle çalışmış, Süper Lig’de en çok forma terletmiş sporculardan birisi olarak, futbolun diğer alanlarında başarılı olmak için İngiltere’de çalışmalarıma başlayacağım. Sevgilerimle."

İlhan Parlak paylaşımı dikkat çekti!

İlhan Parlak’ın hedefinde neler var?

Kariyerini Kayserispor’da sonlandıran İlhan Parlak, futbolun diğer alanlarında da başarılı olmayı hedefliyor. İngiltere'de alacağı eğitimlerle futbol adamı olarak kariyerine devam etmeyi planlayan Parlak'a birkez daha Kayserispor'a verdiği hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. 

İlhan Parlak paylaşımı dikkat çekti!

Kaptan İlhan Parlak, Wilfried Kanga, Denis Abilec, Kevin Luckassen, Anton Maglica'dan daha çok gol atmıştı Parlak, böylelikle hem kalitesini hem de Kayserispor sevdasını göstermişi.