İlk formayı Çağdaş Atan vermişti - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un genç yıldızı Baran Ali Gezek, U20 Milli Takımına davet edilmenin gururunu yaşıyor. Gezek, Türkiye U20 Milli Futbol Takımı'nın İngiltere ve Çekya ile oynayacağı maçlarda ilk 11'de yer alması bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

İlk formayı Çağdaş Atan vermişti - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un genç yıldızı Baran Ali Gezek, U20 Milli Takımına davet edilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Orta sahadaki başarılı performansıyla dikkat çeken Gezek, Türkiye U20 Millî Futbol Takımı'nın İngiltere ve Çekya ile yapacağı kritik maçlar için ter dökecek. Pendik Stadı'nda oynanacak Türkiye-İngiltere maçında, bunun yanı sıra Çekya'nın Kromerız kentinde gerçekleşecek olan Çekya-Türkiye karşılaşmasında Baran Ali Gezek'in ilk 11’de şans bulması bekleniyor.

İlk formayı Çağdaş Atan vermişti - Kayserispor Haberleri

İlk formayı Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın vermişti

Kayserispor’da teknik direktör Çağdaş Atan’ın ilk kez forma şansı verdiği Baran Ali Gezek, kısa zamanda kalitesini ortaya koydu. Atan, genç oyuncunun Türk futbolunun gelecekteki yıldızları arasında yer alacağını Kayserispor'da görev aldığı süreçte dile getirmişti. Baran Ali Gezek de, milli takımda elinden gelenin en iyisini yapacağına inandığını ifade etti..

İlk formayı Çağdaş Atan vermişti - Kayserispor Haberleri

Taraftardan Baran Ali Gezek sitemi

Kayserispor’a gönül veren taraftarlar, Baran Ali Gezek’in Süper Lig’de daha fazla şans alması gerektiğini savunuyor. Genç oyuncunun hem kulüp hem de milli takım formasıyla sergilediği performans, Baran'ın gelecekte büyük bir yıldız olacağını gösteriyor. Baran gibi birçok genç oyuncu da milli formayı giyerek, Kayserispor'un gelecekteki teminatı olarak gösteriliyor.