İllüzyonun efsane ismi Sermet Erkin Kayseri'de gösteri yaptı

İllüzyonun efsane simi Sermet Erkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ve keyifli sunumu ile genç ve çocuk seyircilerin eğlendirdi.

İllüzyonun efsane ismi Sermet Erkin Kayseri'de gösteri yaptı

40 yılı aşkın illüzyon sanatı ile İldem Park’ta sahne alan illüzyonun ustası Sermet Erkin, birbirinden ilginç sunum ve illüzyonları ile seyircilerini eğlendirdi. İlginin yoğun olduğu gösteride illüzyonist Erkin, çocuklarla sohbet etti, onlarla en güzel illüzyon numaralarını gerçekleştirdi. 
 
ÖMRÜNDE İLK TURNEYİ KAYSERİ’YE GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Sponsorunun Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi’nin yaptığı (KCETAŞ) ve seyirciler arasında genç, çocuk ve yaşlıların da yer aldığı gösterinin başında konuşan Sermet Erkin, Türkiye’de turnelere çıkmaya başladığı ilk şehrin 35 yıl önce Kayseri olduğunu paylaşırken, Kayseri’nin bu anlamda kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ve sevdiğini ifade etti. İllüzyonist Erkin ayrıca yaptığı gösterilerin sihirle, büyü ile fal ile alakası olmadığını, bunun sadece el çabukluğu ile yapılan illüzyondan ibaret olduğunu da ifade ederek katılımcılarını bilgilendirdi. 
 
GÖSTERİ İKİ GÜN SÜRDÜ
 
23 Nisan münasebeti ile İldem Park’ta gerçekleşen illüzyon gösterisi iki gün boyunca saat 14.00 ve 16.00’da ikişer seans şeklinde sahnelendi. Gösteriyi izlemek için şehir farklı noktalarından da vatandaşlar geldi. HABER-FOTO: KAAN AKBAŞ