İncesu'da başkan güven tazeledi!

AK Parti 8. Olağan İncesu İlçe Kongresi geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Mevcut İlçe Başkanı güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

İncesu'da başkan güven tazeledi!

AK Parti’de Olağan Kongre süreci devam ediyor. Son olarak İncesu İlçesi 8. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, önceki dönem Nevşehir Milletvekili ve Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Mehmet Koç  güven tazeleyerek yeniden AK Parti İncesu İlçe Başkanı seçildi. 

İncesu'da başkan güven tazeledi!

İl Başkanı Üzüm’den tebrik mesajı!

Kongrenin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ‘Kongremizin ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçilen Mehmet Koç Başkanımız ve yönetimini yürekten tebrik ediyoruz.’ İfadelerini kullandı.