İncesulu akın etti

İncesu Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılı Voleybol Turnuvası sona erdi. Şampiyon Uçar Market oldu. Ödüller, ilçe Kaymakamı Mustafa Çolak tarafından verildi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İncesulu akın etti

İncesu Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İncesu İlçesinde karnaval havasında bir organizasyon düzenlendi. Cumhuriyetimizin 100. yılı Voleybol Turnuvası, sona erdi. Turnuvada şampiyon Uçar Market oldu.

İncesulu akın etti

Turnuvanın ikincisi Ayışığı, üçüncüsü SHYMO Üniversite ve dördüncüsü ise İncesu MEM oldu. Ödüller, ilçe Kaymakamı Mustafa Çolak tarafından takdim edildi. Törende konuşan Çolak, turnuvanın Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir organizasyon olduğunu belirtti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Turnuva Sonuçları:

Uçar Market - Şampiyon
Ayışığı - İkinci
SHYMO Üniversite - Üçüncü
İncesu MEM - Dördüncü

İlbağı, emeği geçenlere teşekkür etti

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alpaslan İlbağı, sosyal medyada yaptığı açıklamada turnuvaya katılan tüm takımlara, seyircilere ve hakem heyetine teşekkür etti. İlbağı, 'İncesu Kaymakamlığı ve Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün organize ettiği Cumhuriyetimizin 100.yılı voleybol turnuvası bugün oynanan maçlarla sona erdi turnuva'da 1. Uçar market 2-Ayışığı 3- SHYMO Üniversite 4- İncesu MEM ödüllerini ilçe Kaymakamımız sayın Mustafa Çolak vermiştir. Turnuvaya katılan tüm takımlara, takımlarını desteklemek için salonumuzu dolduran seyircilerimize, hakem heyetine teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.

İncesulu akın etti

İncesulu turnuvaya hayran kaldı

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen Turnuva, İncesulu vatandaşları spor aracılığıyla bir kez daha bir araya getirdi. Katılımcılar, centilmenlik çerçevesinde ter dökerek, hem eğlenceli hem de anlamlı bir etkinliğe imza atmanan gururunu yaşadı.