İnci Kolye Modelleri

Geçmişten günümüze zarafeti ve ihtişamı temsil eden inci kolye, her tarz kıyafete uyum sağlayabilen modern yapısıyla asilliğini korumaya devam ediyor.

İnci Kolye Modelleri

Takılar arasında önemli bir yere sahip olan inci, asaletini geçmişteki statüsünden bugünlere taşımıştır. Yüzyıllar önce kral ve kraliçelerin kullanmasıyla adını duyuran inciler; güzelliği, evliliği ve aşkı temsil ediyor. Kadınlar için oldukça değerli bir aksesuar olan inci kolye, önceden her ne kadar klasik, abiye ve resmi kıyafetlerle kombin yapılsa da; günümüz modasında pek çok kıyafete başarılı bir şekilde uyum sağlamaktadır. Pek çok kadının moda ikonu olmasına yardımcı olan inci kolyeler sade güzelliğin en değerli parçalarından biridir. İncinin zarafetinden ve kolyenin şıklığından vazgeçemeyenlerin en beğendiği aksesuar olmayı başaran inci kolyeler; sade şıklığın ifadesi olarak Mortaki.com ürünlerinin en sevilen modelleri arasında yer alıyor. İnci kolyeler, asil duruşları ve uyumlu oluşlarıyla her zevkten kadının beğenisine hitap ediyor. Klasik yuvarlak yapılarıyla, sade şıklığını ön plana çıkarmak isteyen kadınlar için oldukça ideal bir aksesuar olmayı başarıyor. Gelinlik üzerine takıldığında da fazlasıyla şık duran inciler, altın kolyeyle birlikte de kullanılabiliyor.

Hiç şüphesiz, kadınlar için en unutulmaz günleri gelinlik giydikleri düğün günleridir. Her genç kızın hayali rüya gibi bir gelinlik giyerek göz kamaştırmaktır. Gelinliğin ışıltısını artıran ve boynun göz alıcı şıklığa sahip olmasına yardımcı olan inci kolyeler, eski zamanlardan günümüze kadar en çok tercih edilen aksesuarlardan biridir. Tarzına retro bir yenilik kazandırmak isteyen kişilerin her stil kıyafetle kombin yapabilecekleri inciler, beyaz ve krem renkleriyle tanınmaktadır. Önceden inci sadece klasik tarzların vazgeçilmez bir parçasıyken günümüzde uzun inciler spor giyim şıklığına da yepyeni bir hava katmaktadır. Şık ve sade bir elbiseyle uyumlu olmanın yanı sıra günlük kıyafetlerle de göze hitap edebilen bu kolyeler çok amaçlı kullanım sunması yönüyle de tercih sebebi olmaktadır. Farklı bir tarza sahip olmayı severken, inci özgünlüğünden de vazgeçemeyenler kadınlar için farklı tasarımlara sahip inci kolyeler bulunmaktadır.

Altın İnci Kolye Tasarımları

İnciler istiridye içerisinde, denizin en derinliklerinden su üstüne çıkan kıymetli taşlardır. Bu kıymetli taşların, altın ışıltısıyla birleşmesi sonucu altın inci kolye tasarımları ortaya çıkmaktadır. Bazı kullanıcılar altın inci kolyeleri, inci zarafetini taşıyabilecek kıyafetleriyle kombin yapıyorken; kimileri de kendisini rahat hissettikleri kıyafetlerin şıklığını artırmak için inci kolyeleri kombinlerinde tercih etmektedir. Her iki seçimde de incinin kullanıcılara kattığı şıklık ön plandadır. Sade ve özgün yapılarıyla inci kolyeler giyilen kıyafetleri bir üst seviyeye taşır. Mortakı, inci tutkunlarını birbirinden naif kolye modellerini tanıştırıyor. Düz, sadece incilerden oluşan kolye tasarımlarını klişe bulanlar için renkli ve farklı tasarımlar da bulunuyor. Çiçek, kalp, deniz kızı, hayat ağacı gibi en sevilen motiflerle bir araya getirilen inciler aynı zamanda spor şıklığa ışık tutan en özel aksesuar olmayı başarıyor. 

Rengi ve duruşuyla ilham veren altın inci kolyeler, kişilerin kendilerine ve sevdiklerine hediye edebilecekleri en değerli aksesuarlardan biridir. Mortakı klasik inci kolyeler dışında kendi inci kolyesini tasarlamak isteyen kişilere kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu imkandan faydalanmak isteyen kullanıcıların yapmaları gereken ilk şey hayallerini süsleyen modeli ve taşları belirlemektir. Kişiler, profesyonel ya da amatör olarak çizdikleri tasarımı takı uzmanlarıyla paylaştıkları takdirde, takı uzmanları çizimdeki takıyı üreterek kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.