İndirim çağrısına o market zincirinden yanıt: Yüzde 50 indirim!

İndirim çağrısına o market zincirinden yanıt: 50 indirim! 81 ilde 3 bini aşkın şubesi bulunan o market zinciri, yüzde 50 indirimin 16 Ekim (yarın) başlayacağını duyurdu. Marketteki hangi ürünler indirime dahil? İndirim ne zamana kadar sürecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde...

İndirim çağrısına o market zincirinden yanıt: Yüzde 50 indirim!

İndirim çağrısına o market zincirinden yanıt: 50 indirim! 81 ilde 3 bini aşkın şubesi bulunan o market zinciri, yüzde 50 indirimin 16 Ekim (yarın) başlayacağını duyurdu. Marketteki hangi ürünler indirime dahil? İndirim ne zamana kadar sürecek?

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde temel ihtiyaç ile temizlik ürünlerine yüzde 50’ye varan indirim uygulanacağı açıklandı. Marketlerdeki yüzde 50 indirim kampanyasının yarın başlayacağı 2 Kasım’a kadar devam edeceği bildirildi. 16 Ekim (yarın) uygulanmaya başlayacak indirimin, ürünlerdeki mevcut indirimlere ek olarak fiyatlara yüzde 50’ye varan indirim yapılacağı vurgulandı.

İndirim çağrısına o market zincirinden yanıt: Yüzde 50 indirim!

TRT Haber indirimli ürünlere ilişkin de bilgi verdi. İndirimlere; süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinin de dahil olduğu bilgisini aktardı.

Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde cumartesi, pazar ve pazartesi uygulanan, manav reyonundaki indirimlerin de devam edeceği belirtildi. İndirim kampanyasının da 16 Ekim’den 2 Kasım’a kadar süreceğine dikkat çekildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Cumhuriyet'in 100.yılında enflasyonla mücadele çerçevesinde zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu.  Tarım Kredi Kooperatifi de buna cevaben gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı alındığını duyurdu.