Instagram Hesapları Kapandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve Kocasinan Belediyesi'nin resmi Instagram hesapları, bilinmeyen bir nedenle kapandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Instagram Hesapları Kapandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve Kocasinan Belediyesi'nin resmi Instagram hesapları, bilinmeyen bir nedenle kapandı. Sosyal medya kullanıcıları ve bölge sakinleri tarafından fark edilen bu beklenmedik durum vatandaşların merak içinde kalmasına neden oldu. Her iki sosyal medya hesaplarına erişimin mümkün olmadığı gözlemlenirken, henüz hesapların neden kapandığına dair resmi bir açıklama da yapılmadı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ve belediyenin sosyal medya hesapları, halkla iletişimi sağlamak, belediye faaliyetlerini ve duyurularını paylaşmak için aktif olarak kullanılıyordu. Bu durum, birçok vatandaşın dikkatini çekti ve sosyal medya üzerinde çeşitli spekülasyonlara yol açtı.

Instagram Hesapları Kapandı!

Kocasinan Belediyesi yetkililerinden bir açıklama beklenirken, sosyal medya hesaplarının kapatılmasının ardında teknik bir sorun mu, yoksa başka bir sebep mi olduğu henüz belirsizliğini koruyor.