İş arayanlar dikkat - TBMM işçi alımı başvuruları için son gün bugün!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı İdari Teşkilatı tarafından açılan 275 sürekli işçi alımı için başvuru süreci bugün sona eriyor. Detaylar haberimizde..

İş arayanlar dikkat - TBMM işçi alımı başvuruları için son gün bugün!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı İdari Teşkilatı tarafından açılan 275 sürekli işçi alımı için başvuru süreci bugün sona eriyor. İş sahibi olmayı hedefleyenler için büyük bir fırsat sunan bu alım, noter huzurunda ve dijital ortamda yapılacak kura çekilişi yöntemiyle gerçekleşecek.

Başvurmak için son fırsat!

Bugün, 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 23:59’a kadar başvurularını tamamlayan adaylar, bu fırsattan yararlanma şansını elde edecek. Henüz başvurusunu yapmayan adaylar, ilgili koşulları sağlayarak işlemlerini tamamlamak için acele etmeli.

İş arayanlar dikkat - TBMM işçi alımı başvuruları için son gün bugün!

Kimler başvurabilir?

Başvuru koşulları arasında Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, adli sicil kaydının temiz olması ve erkek adaylar için askerlik ile ilişiğin bulunmaması yer alıyor. Ayrıca adayların sağlık durumunun çalışmaya elverişli olması ve sosyal güvenlik kapsamında emekli aylığı almamaları gerekmektedir. Eğitim koşulları, alım yapılacak pozisyona göre farklılık göstermektedir.

İletişim bilgileri

TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığı
Kavaklıdere Mahallesi, Zeytindalı Caddesi No:2, Ankara