İş İnsanı Sedat Kılınç'tan Kayserispor açıklaması: Ben hazırım

iş insanı Sedat Kılınç, Kayserispor'da yaşanan istifa krizi ve eski Başkan Berna Gözbaşı'na dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sedat Kılınç, neden 'Ben hazırım' dedi?

İş İnsanı Sedat Kılınç'tan Kayserispor açıklaması: Ben hazırım

Kayserispor’un yaşadığı istifa krizi ve Başkan Berna Gözbaşı hakkında iş insanı Sedat Kılınç’tan da bir açıklama geldi. "Kayserispor sahipsiz kalmasın, kenetlenelim" diyerek farkındalık oluşturan ve başkan adayı olan Kılınç, son günlerde yaşanan olaylara ilişkin yazılı bir paylaşım yaptı.

İş İnsanı Sedat Kılınç'tan Kayserispor açıklaması: Ben hazırım

Kılınç: Siz bir kenara çekilin!

Kılınç, "Kayserimizin en değerli markası olan Kayserispor, geçmişte yöneticilik yaptığım, başkan adayı olduğum ve maddi manevi desteklediğim çok kıymetli bir kulüptür. Birçok kez sponsor olarak katkı sunduğum Kayserispor Kulübü, olağanüstü genel kurula gidiyor. Bugüne kadar kulübe katkı sağlayan taraftarlarımıza, siyasetçi ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal etmiş yönetici ve taraftarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ancak bugüne kadar elini cebine atmayan, hiçbir faydası olmayan bazı siyasetçiler hemen fırsatçılık yapıp prim kazanmaya çalışıyor. Siz bir kenara çekilin!" dedi.

İş İnsanı Sedat Kılınç'tan Kayserispor açıklaması: Ben hazırım

'Bilmediğimiz bir şey varsa açıkça anlatın'

Kılınç, son günlerde yaşanan tartışmalara da dikkat çekerek, "Yıllardır alışageldiğimiz bir durum var; gelen yönetim, giden yönetimi suçlamaya devam ediyor. Ancak son dönemde başkan olan isimleri incelediğimizde, aslında bir önceki yönetimde bulunan kişiler olduğunu görüyoruz. Özetle, Ali Çamlı, Berna Hanım ile birlikte yönetiyordu kulübü. Berna Hanım da Erol Bedir ile birlikte yönetiyordu. Geçmişte Berna Hanım’la tartışmıştık, hatta bu tartışma basına da yansımıştı. Ama atalarımızın dediği gibi, 'Yiğidi öldür, hakkını yeme.' Berna Hanım, başkan olduğu dönemde kulübe çok ciddi maddi desteklerde bulundu; hem hibe olarak destek oldu hem de borç verdi. Ali Çamlı ise kulübün yöneticisi ve en büyük destekçisiydi. Şimdi ne değişti, neden sürekli Berna Hanım suçlanıyor? Bilmediğimiz bir şey varsa açıkça anlatın' ifadelerini kullandı.

Kılınç: Kayserispor sahipsiz değildir

Kılınç, Ali Çamlı ile yıllardır dostlukları olduğunu belirterek, "Burada bir iletişim sorunu varsa, her iki tarafı bir araya getirip bu konuyu çözmek için elimden geleni yapmaya hazırım. Kayserispor sahipsiz değildir" diye yol gösterdi.