İş pazarlık aşamasında! Kayserispor Haberleri

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yeni sezon hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor. Transfer yasağına rağmen, Mehdi Bourabia ile pazarlıklar devam ediyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, Bourabia'nın takımda kalmasını istiyor. Taraftarlar da Mehdi'nin performansından memnun. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

İş pazarlık aşamasında! Kayserispor Haberleri

Başkan Ali Çamlı, Kayserispor'da yeni sezon çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Başkan Çamlı, transfer yasağının devam etme ihtimalini de göz önünde bulundurarak, ince eleyip sık dokuyor. Bu hedef doğrultusunda, sözleşmesi sona eren birçok oyuncuyla yeniden anlaşmalar yapılırken, Mehdi Bourabia ile olan görüşmeler de devam ediyor.

İş pazarlık aşamasında! Kayserispor Haberleri

Top, Mehdi Bourabia'da

İlk görüşmede, her iki taraf kendi taleplerini ortaya koydu. Kayserispor, tecrübeli futbolcuyla devam etmek istediğini açıkladı; Faslı oyuncu da kendi şartlarını sundu. Şimdi iş pazarlık aşamasında. Mehdi Bourabia, Kayseri'de oynamak istediğini belirtti, ancak aralarındaki fiyat farkı ikinci görüşmeye bırakıldı. Kayserispor, oyuncudan fiyat indirimi talep etti ve bir sonraki görüşmenin yapılması bekleniyor. Eğer Mehdi indirime razı olursa, önümüzdeki yıl tekrar Kayserispor forması giyecek.

İş pazarlık aşamasında! Kayserispor Haberleri

Mehdi Bourabia önemli katkı sağlamıştı

Teknik direktör Burak Yılmaz, Mehdi Bourabia gibi bir oyuncunun takımda kalmasını istiyor. Kayserispor, yeni sezonda daha güçlü bir performans sergileyerek üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Bu heref doğrultusunda teknik ekip, yeni sezon planlamasında Mehdi Bourabia'yı da düşünüyor. Taraftarlar da Mehdi'nin kalmasını istiyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer olan Faslı oyuncu, 4 gol atıp 3 asist yaparak takıma kritik puanlar kazandırmıştı."