İŞKUR Kayseri'de acı kayıp...

İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü'nde görevli personel Ömer Tekten genç yaşta hayata gözlerini yumdu. Detayar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

İŞKUR Kayseri'de acı kayıp...

İŞKUR Kayseri İl Müdürlüğü'nde görevli İş ve Meslek Danışmanı Ömer Tekten 38 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Acı haberi duyurun İşkur Kayseri aiele ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Tekten'in cenazesi bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tomarza ilçesine bağlı Köprübaşı köyüne defnedildi.

İŞKUR Kayseri'den yapılan açıklamada ,'Müdürlüğümüzde İş ve Meslek Danışmanı olarak görev yapan değerli çalışma arkadaşımız Ömer TEKTEN geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle vefaat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm İŞKUR çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.' denildi.

İŞKUR Kayseri'de acı kayıp...

Tekten'in sevenleri, 'Şu fani dünyada tanıdığım saf temiz iyi kalpli bir insan olan Ömer Tekten arkadaşım vefat etmiştir. Maddi çıkar ilişkisi gütmeyen nadir insanlardan biri idi. Mekanı cennet olur inşallah' ifadelerini kullandı.

Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailesine başsağlığı diliyoruz...