İslam Memiş, Altın ve Gümüş Fiyatlarındaki Düşüşün Ardından Açıklamada bulundu

Altın ve para piyasalarının uzmanı İslam Memiş, son günlerde altın ve gümüş fiyatlarında yaşanan düşüşlere dair açıklamalarda bulundu. Memiş'e göre, düşüşün sebebi ne? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

İslam Memiş, Altın ve Gümüş Fiyatlarındaki Düşüşün Ardından Açıklamada bulundu

Altın ve para piyasalarının uzmanı İslam Memiş, Altın ve Gümüş fiyatlarındaki düşüşün ardından çarpıcı açıklamada bulundu. Memiş'e göre, düşüşün sebebi ne?
Memiş, sosyal medya hesabından, ‘Altın ve gümüş tarafında yaşanan düşüş dünyada kimsenin öngöremediği bir düşüş. Yani, manipülasyon düşüşü. Bunun kararını da merkez bankaları verir. Her kriz öncesi kendileri stoklar. Rahat olun. Bunun arkası ya küresel bir kriz ya da jeopolitik bir hazırlık. Başka bir izahı yok’ dedi. 
‘Elinizdekinin kıymetini bilin’  diyen Memiş ayrıca, ‘Bu ay açıklanacak ABD Eylül enflasyonu yüzde 4 veya üzerine gelir. Sizde şunu sorgulayın 'O kadar faiz artırdınız neden enflasyonu düşüremiyorsunuz?' Dert enflasyon değil ki. Dert, büyük sıfırlama (Great Reset) Sokakta yatan insan sayısına bakmanız yeterli. Elinizdekinin kıymetini bilin’ ifadelerini kullandı.