İsmail Topuz'un acı günü!

Kayseri siyasetinin renkli simalarından Büyük Birlik Partisi eski il Başkanı İsmail Topuz babası Duran Topuz'u kaybetti.

İsmail Topuz'un acı günü!

Kayseri siyasetinin renkli simalarından Büyük Birlik Partisi eski il Başkanı İsmail Topuz’un acı günü.

Topuz, babası Duran Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor Topuz, iki yıl önce de kardeşi Burhan Topuz’u amansız bir hastalık sonucu kaybetmişti. Baba Duran Topuz da oğlunun bu acısına fazla dayanamayarak kanser olmuş ve uzun süredir tedavi görüyordu.

Ebedi hayata intikal etti

Şu an ticarete atılan İsmail Topuz, babası Duran Topuz’un vefat haberini şu şekilde duyurdu: “Babam Duran Topuz Hakkın Rahmetine kavuşmuştur bugün 21 09 2024 ikindi namazını müteakip Küçük Karamanlı köy mezarlığında defnedilecektir Mekanı Cennet olsun ruhuna El Fatiha.”

İsmail Topuz'un acı günü!

Baba oğul aynı kaderi yaşadı

Baba Duran Topuz, oğlu ile aynı kaderi yaşadı. Kayserispor'da ve Beşiktaş'ta da yöneticilik yapan Burhan Topuz da 2 yıl önce 22 Eylül'de hayata veda etmişti.  

Duran Topuz, Pınarbaşı İlçesine bağlı Küçük Karamanlı köyünde kılınan namaz sonrası köy mezarlığında toprağa verildi. Kayseri Anadolu Haber olarak, duran Topuz'a Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz.