İsmet Taşdemir'in dikkat çeken Kayseri detayı!

Bodrumspor'u Süper Lig'e çıkaran İsmet Taşdemir, büyük bir başarıya imza attı. Kayserispor da Bodrumspor'u tebrik etti. Süper Lig'in yeni takımları Bodrumspor, Göztepe ve Eyüpspor olacak. Taşdemir'in Kayserispor detayı dikkatlerden kaçmadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberinde...

İsmet Taşdemir'in dikkat çeken Kayseri detayı!

Türkiye, Bodrumspor’u Süper Lig’e çıkararak büyük bir başarıya imza atan İsmet Taşdemir'i konuşuyor. Genç teknik direktör, Muğla temsilcisine tarihi bir başarı yaşattı.

Futbolculuk kariyerinde 1996-97 sezonunda Kayserispor forması giyen İsmet Taşdemir, teknik direktör olarak da adım adım başarıya ulaştı. Ekibiyle birlikte rakip analizlerinde büyük bir başarı sağlayan Taşdemir, Bodrumspor’u Süper Lig’e taşıdı. Geçen yıl final maçında Pendikspor’a kaybeden Bodrumspor, bu yıl Sakaryaspor’u Adana’da oynanan maçta 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükseldi.

İsmet Taşdemir'in dikkat çeken Kayseri detayı!

Tarihi başarı 1 yıl rötarlı oldu

İsmet Taşdemir'in ekibiyle birlikle yakaladığı başarısı, futbol camiasında büyük takdir topladı. Kayserispor da Bodrumspor’un Süper Lig’e yükselmesi nedeniyle “Trendyol Süper Lig'e hoş geldiniz” paylaşımı yaparak tebriklerini iletti. Böylelikle Süper Lig’in bir takımı daha Anadolu’dan gelmiş oldu.

İsmet Taşdemir'in dikkat çeken Kayseri detayı!

Süper Lig'e bir Anadolu takımı daha

TFF 1. Lig'de Bodrumspor’un yanı sıra Göztepe ve Eyüpspor da Süper Lig vizesi alarak büyük bir başarı elde etti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den İstanbulspor, Karagümrük FK, Pendikspor ve Ankaragücü veda etmişti. İstanbul takımlarının düşmesi, Anadolu takımlarını maddi açıdan da rahatlatacak gibi görünüyor.

İsmet Taşdemir'in dikkat çeken Kayseri detayı!

İsmet Taşdemir Kimdir?

İsmet Taşdemir, 1 Ocak 1974 yılında Iğdır'da dünyaya gelirken, futbola İstanbul'da başladı. 1990-91 sezonunda Ümraniyespor formasıyla profesyonel olan Taşdemir, futbolculuk kariyerinde çeşitli takımlarda forma giymiş ve 1996-97 sezonunda Kayserispor’da oynadı. Teknik direktörlük kariyerinde ise özellikle Bodrumspor’daki başarılarıyla dikkat çeken Taşdemir, genç yaşına rağmen önemli başarılara ekibiyle birlikte imza atarak damga vurdu. 

İsmet Taşdemir'in dikkat çeken Kayseri detayı!

Süper Lig'in haritası değişti

Süper Lig'e yeni katılan takımlar, ligin heyecanını artıracak, aynı zamanda renk katacak. Bodrumspor, tarihinde ilk kez Süper Lİg'e yükselme başarısı gösterirken, Göztepe birkaç yıl sonra yeniden döndü. Eyüpspor da Arda Turan ile bu sezon iddialı bir takım kurmayı amaçlıyor. Anadolu takımlarının yükselişi, Türk futbolunun zenginliğini artırırken, altyapıya da değer verilmesini sağlayacak gibi görünüyor.